Logo

Calculator

Stuw plaatsen

Locatie Borne

Opleidingsniveau HBO

Aantal uren 32 - 40

Jouw werkzaamheden

Als calculator ben je gericht op de voor- en nacalculatie van de uit te voeren werkzaamheden. Je bereidt offertes en begrotingen voor, je overlegt hiervoor met projectleiders, opdrachtgevers en derden en werkt de documenten vervolgens uit. Je beheert de bijbehorende bestanden, systemen en administraties en werkt daarbij nauw samen met directe collega’s volgens het '4 ogen principe'. Je voert nacalculaties uit en leeft de geldende wet en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu na.

Samen streven naar een kwalitatief goed werk

Naast een afgeronde HBO- opleiding Civiele Techniek en bij voorkeur een certificaat VCA VOL, beschik je over meerdere jaren aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Verder ben je stressbestendig en gedisciplineerd om jouw eigen werk goed te organiseren teneinde kwaliteit na te streven. Je durft initiatief te nemen en hebt een goed analytisch vermogen. 

Drentse stuw

Disclaimer

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wilt solliciteren. Vul hieronder je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Je dient toestemming te geven om dit te versturen