Logo

Ervaren werkvoorbereider

Werkvoorbereiding overleg

Locatie Borne

Opleidingsniveau HBO

Aantal uren 32 / 40

Welkom bij de werkvoorbereiding

Wanneer je bij ons kantoor in Borne binnenstapt ga je naar rechts en kom je gelijk op jouw afdeling. De werkvoorbereiding. Een groep tukkers met allemaal dezelfde lijfspreuk zoals iedere tukker: doe maar normaal, dan doe je gek genoeg! De sfeer is altijd goed een grapje kan er altijd vanaf en ook ontbreekt het aan wat lekkers niet. Kortom: de ideale werkplek.

Voor deze functie beschik je over een opleiding op MBO-4/HBO niveau in de richting van Civiele Techniek, Technische Bedrijfskunde of Cultuurtechniek. Daarnaast ben je resultaatgericht, stressbestendig en kun je zowel zelfstandig als samenwerken. Natuurlijk beschik je over up-to-date kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en milieu.

Regeltante of neef

De spil van het project. Een ware regelaar. Dat ben jij. Een werkvoorbereidersrol met ervaring! Binnen de kaders heb je veel verantwoordelijkheid en is er ruimte voor je eigen ideeën. Uiteraard voer jij de taken van een werkvoorbereider uit. Denk hierbij aan planningen maken, het bestellen van materialen, het opstellen van inkoopcontracten en contact met leveranciers. Dus ben jij op zoek naar een regelfunctie waarbij je ook buiten te vinden bent? En heb jij ervaring als werkvoorbereider? Solliciteer dan op deze functie!

Disclaimer

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wilt solliciteren. Vul hieronder je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Je dient toestemming te geven om dit te versturen