Logo

Uitvoerder

Marcel en Aljan

Locatie Borne

Opleidingsniveau MBO - HBO

Aantal uren 40 uur

Ontdek de mooiste plekken

Wij zoeken een uitvoerder voor onze projecten. Als uitvoerder geef jij dagelijks leiding aan je team. Je houdt voortdurend contact met opdrachtgevers, collega’s op het bedrijfsbureau en omwonenden. Een veelzijdige baan waarbij je veel aanwezig bent op de projecten maar ook de nodige projectadministratie bijhoudt.

Wat wij zoeken

Wij zoeken iemand die daadkrachtig is, een organisatorisch vermogen heeft en natuurlijk geniet van de buitenlucht. Met jouw enthousiasme weet jij je team op een positieve manier aan te sturen. Je zorgt voor een kwalitatieve uitvoering en draagt bij aan de goede sfeer in het team. Voor elk probleem weet jij een oplossing en je bent proactief ingesteld. Uiteraard heb je affiniteit met cultuurtechniek. Ervaring is een pré maar een starter van een opleiding richting Civiele Techniek is ook zeker een mooie basis.

Archemermaten project overzicht
VIDEO AFSPELEN   VIDEO AFSPELEN
playButton

Een mooi voorbeeld: herinrichting Archemermaten

Voor wandelaars, fietsers maar ook voor liefhebbers van waterbouwkundige werken is de Archemermaten een prachtig stukje natuur in Ommen. Samen met Waterschap Vechtstromen hebben wij, Negam, de waterveiligheid en verdroging aangepakt in dit gebied. Met dit project is de kwaliteit in het gebied Reggedal versterkt. Ook vergroot het verlegde fietspad en de nieuwe in- en uitstapplekken voor kano’s de recreatieve beleving in het gebied.

Disclaimer

Wij werken niet met recruiters/W&S bureaus voor de invulling van vacatures. Aan het toezenden van eventuele CV’s door externe bureaus kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wilt solliciteren. Vul hieronder je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Je dient toestemming te geven om dit te versturen