Logo

Maak kennis met ons

Natuurherstel, stuwen vernieuwen, watergangen herinrichten én werken op de mooiste (on)bekendste plekken? Dat zijn wij: Negam. Een hecht en vakkundig team dat feilloos op elkaar inspeelt. En die het werken in de natuur als 'elke dag vakantie' ervaart. Al meer dan 50 jaar is Negam op de groene en blauwe plekken in Oost Nederland te vinden.

Zonsopgang Witte Veen

Negam. De ideale partner!

Wij zijn gevestigd in het Oosten van het land. In het prachtige Twente én precies in het midden van Twente: Borne.

Vanuit ons duurzame pand zijn wij actief in natuurbouw, waterbouw, herinrichtingen en grondverzet voor gemeentes, woningcorporaties, waterschappen, overheid, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en de gezondheidszorg. Wij staan dicht bij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers en realiseren onze opdrachten met voornamelijk met eigen mensen en materieel samen met een vaste schil van vakkundige partners.

Onze werkplek

In november 2021 hebben wij onze intrede gedaan in het nieuwe bedrijfspand (de Boerderij) in Borne. De Boerderij is opgebouwd uit gebruikte bouwmaterialen, geleverd door al onze zusterbedrijven.

N Ieuwbouw Borne

Verder kijken dan nu

Wij zijn onderdeel van ReintenInfra. ReintenInfra heeft begin 2017 als eerste in de branche (wegenbouw en sloop) de Sustainable Development Goals (SDG's) of Duurzame Ontwikkelingsdoelen omarmd met uiteindelijk een concrete invulling voor het bedrijf door het aanstellen van de Rentmeester2050 en het installeren van de Werkgroep2050 begin 2018. Sinds 1 mei 2018 is Maurice Beijk bij ons aangesteld als Rentmeester2050. Maurice is door de wol geverfd. Hij ademt duurzaamheid, hij noemt het zelf overigens liever volhoudbaarheid. Het besef is er zeker ook bij hem dat ook voor veel mensen binnen en buiten onze branche duurzaam denken een 'wollig' begrip is. Maurice helpt hen graag een handje om het beleid handen en voeten te geven. Elke actie die bijdraagt aan een schone wereld in 2050 is er één. Binnen ons bedrijf is de Werkgroep2050 actief. De werkgroep initieert de acties in overleg met de directie en beheren de actielijst. Elke actie wordt onder een gerelateerde SDG 'geplakt'. Met praktische acties motiveren en stimuleren wij vervolgens de gehele organisatie om hun steentje bij te dragen. Wij zijn ervan overtuigd iets toe te voegen om het verschil te maken in 2050 en misschien al wel in 2030. Kijkt u verder op de website van onze Rentmeester2050 voor alle ins and outs.

Wij vertellen je graag meer

Wij laten je graag ervaren hoe het is om (samen) te werken met en bij Negam. Voor meer informatie kun je terecht bij: