Logo

Waterbouw: werken in én met het water

Een meanderde watergang, een vistrap of een kunstwerk passend in de omgeving. Grote kans dat dit werk van Negam is. Wij zijn groot geworden in de natuur.

Fluttersbeek aljan

Negam werkt waar u ze niet direct ziet...

Voor waterschappen, gemeenten maar ook voor bedrijven en particulieren werken wij aan waterbouwkundige werken. Van het plaatsen van damwanden, het aanbrengen van natuurvriendelijke oevers, bouwen van stuwen en gemalen en het aan brengen van natuurlijke oevers. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Vakman Sander: “Ik ben pas tevreden wanneer het er strak en netjes uit ziet. Ik geef graag net dat ene beetje meer zodat ik er zelf ook tevreden mee ben. Mijn ‘keurmerk’ laat ik tenslotte achter!”
Berflobeek Vakman Sander

Archemermaten

Voor wandelaars, fietsers maar ook voor liefhebbers van waterbouwkundige werken is de Archemermaten een prachtig stukje natuur in Ommen. Samen met Waterschap Vechtstromen hebben wij, Negam, de waterveiligheid en verdroging aangepakt in dit gebied. Met dit project is de kwaliteit in het gebied Reggedal versterkt. Benieuwd naar het project? Bekijk het in drie minuten!

Vistrap 1 verkleind
VIDEO AFSPELEN   VIDEO AFSPELEN
playButton

Praktijkervaring

Benieuwd hoe wij samen met onze opdrachtgevers waterbouwkundige projecten realiseren? Neem dan een kijkje bij onze projecten. Hieronder een selectie.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze dienstverlening in de infra kun je terecht bij: