Logo

Vakman-/vrouw

Sander Tijhuis

Locatie Borne

Opleidingsniveau MBO

Aantal uren 40

Werken op de mooiste plekjes van Oost Nederland

Wij zoeken vakmensen die de natuur een handje willen helpen. Mannen en vrouwen die projecten realiseren in het hout en betonwerk. Denk hierbij aan projecten zoals het maken van vispassages, vlonders, beschoeiingen en stuwen. Wij zoeken mensen die lekker buiten willen werken en een hart voor de cultuurtechnische sector hebben. Juist ja, we zoeken natuurliefhebbers! Een achtergrond in de cultuurtechniek is een goede basis maar ook opleidingen zoals timmerman/vrouw sluit goed aan bij deze functie. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem. Bij ons kan je het vak leren via ons werken-leren programma.

Maak kennis met Sander

Sander is een van de vaste gezichten van Negam. Geen project is hem te gek. Van stuwen vernieuwen, watergangen herinrichten én werken op de mooiste plekken van Twente. Uiteraard samen met een vakkundigteam dat op elkaar is ingespeeld!

Benieuwd naar het werk van Sander?
Loop eens een dag met hem mee en ontdek ons mooie vak. Let op: Sander houdt wel van een grapje. Dus een glimlach gegarandeerd.

Stuw plaatsen

Vragen? Neem contact op met Hans.

Hans Imming
Projectleider
31682669687 h.imming@negam.nl Of stuur een whatsapp
Hans Imming

Solliciteer nu

Wat fijn dat je bij ons wilt solliciteren. Vul hieronder je gegevens in en vertel ons waarom jij denkt dat we een goede match zijn. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ik geef toestemming om de gegevens die ik heb ingevuld op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Je dient toestemming te geven om dit te versturen