Logo

Samenwerken. Daar draait het om.

Elkaar als goede buur met raad en daad terzijde staan. Gelijkwaardig, respectvol en ontspannen. Voor ons dé manier van samenwerken. En met resultaat!

Stuw plaatsen

Noaberschap

Noaberschap, noaberplicht en noabers. Wij Twentenaren zijn opgegroeid met deze term. Het elkaar helpen zit in ons bloed, wij zijn altijd bereid om bij te springen. Dat is voor ons ook dé manier waarop we het liefst samenwerken met onze opdrachtgevers.

Samenwerken zit in ons DNA

In de afgelopen jaren hebben we ervaren dat steeds meer opdrachtgevers kiezen voor samenwerken in een bouwteam. Met de opdrachtgever, beheerders en omgeving aan de slag. Samen nadenken over de invulling van het ontwerp of de projectaanpak, over de duurzame ambities en de mogelijke knelpunten. Zo zorgen we voor een goed projectresultaat. Niets is mooier dan vanaf het begin bij een project betrokken te zijn en samen doelen te realiseren.


Projectleider Hans: "Samen één doel nastreven. Dat is werken in een bouwteam!"

Noaberschap in de praktijk

Benieuwd hoe wij samen met onze opdrachtgevers werken als echte noabers? Neem een kijkje bij onze projecten. Hieronder een selectie.

Meer weten?

Samenwerken in bouwteam? Of kijken wat de mogelijkheden zijn? De koffie staat klaar. Uiteraard wel op een van onze projecten.